Een houten vloer schuren, behandelen of repareren.

De parketteur van Bobparket werkt met de modernste technieken in stofvrij schuren en is specialist op het gebied van lakken en olieën. We volgen de nieuwste ontwikkelingen nauwkeurig, zodat u altijd gegarandeerd bent van de beste zorg voor uw houten vloer.

Persoonlijk advies op maat bij u thuis

Wilt u graag meer advies hebben over wat mooi past binnen uw omgeving? Dan komen wij graag bij u thuis langs voor een persoonlijk gesprek. Voor dit gesprek nemen wij allerlei stalen mee zodat u kunt zien wat het beste past.

Onze specialiteit:
De visgraat vloer

De visgraat vloer

Een tijdloos en traditioneel patroon voor uw vloer? Dan raden wij prachtige visgraat vloeren aan. Het visgraat eiken parket kan zwevend in een sfeervol patroon worden gelegd. Dankzij de korte eiken planken ontstaat er een speelse vloer met een prachtig karakter. Niet alleen het patroon, ook houtsoort, afwerking, behandeling en de lengte en de breedte van de afzonderlijke planken zijn van invloed op de uitstraling van de vloer. Een visgraat geeft volop dynamiek aan een vloer en dus aan de ruimte. Het leggen van een houten visgraatvloer is niet zo makkelijk, zelfs voor specialisten. Een visgraat vraagt om precisie en expertise. Bob heeft zich gespecialiseerd in visgraatvloeren. Wilt u zelf de vloer leggen? Ook dan adviseert Bob u graag over alle ins en outs.

Even voorstellen

Hallo ik ben Bob Erkelens oprichter van BOBparket en uw aanspreekpersoon. Wij doen ons werk met veel plezier. Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het schuren van alle houten vloeren. Specialisten op gebied van lakken en oliën. Nette parketteurs met liefde voor het vak die voldoening halen uit het afleveren van Vakwerk! Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak wat wij uitoefenen.

Waarom BOBparket?

✔ Snelle service
✔ Eigen assortiment van topmerken!
✔ Eigen machines, dus lage kosten
✔ Een aantrekkelijke prijs
✔ Top kwaliteit!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

De beste zorg voor elke houten vloer Bobparket is dé specialist in houten vloeren. Voor renovatie, onderhoud of het leggen van een houten vloer bent bij ons aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij reageren spoedig!

echt vakmanschap
sinds 1995

Echt vakmanschap door de jaren heen

Bob werkt met veel klanten aan mooie projecten. Iedere dag ontwikkeld Bob zichzelf, samen met leveranciers, klanten en andere betrokkenen om beter, leuker, sneller en goedkoper te worden. Hierbij een kleine greep uit de door ons gerealiseerde projecten die wij wekelijks op Instagram posten waar wij trots op zijn, laat je inspireren.